Održan 4. sastanak partnera u projektu ZAŽELI

Danas je u Crvenom križu Dugo Selo održan četvrti sastanak partnera u projektu “Nova 50+ – program zapošljavanja žena”. Na sastanku je voditeljica projekta Gordana Kocaj partnerima prezentirala dosadašnje aktivnosti na provedbi projekta.

Predstavnici partnera koji su prisustvovali današnjem sastanku su: Ana Novosel (Hrvatski zavod za zapošljavanje Dugo Selo), Nada Petković (Centar za socijalnu skrb Dugo Selo), Jasminka Kokot Bambić (grad Dugo Selo), Lana Srpak Stančić i Mirjana Dokuš (općina Brckovljani), te Danijel Šošić (ispred općine Rugvica). Voditeljca projekta izvijestila je partnere u projektu o trenutnom tijeku aktivnosti, te su dogovorene dalje aktivnosti i buduća suradnja na projektu.

Kroz ovaj projekt uposleno je 10 žena koje pružaju usluge pomoći u kući trenutno za 72 starije i nemoćne osobe sa područja grada Dugog Sela i općina Brckovljani i Rugvica. Projekt će se provoditi narednih 6 mjeseci uz dva mjeseca administrativnih poslova i evaluacije, nakon čega se nadamo nastavku aktivnosti, kroz novi projekt Zaželi II. Projekt u potpunosti sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.