“NOVA NADA”

Započeo projekt “NOVA NADA”

Započeo projekt Zaželi – NOVA NADA

Danas je održan prvi radni sastanak, žene su se međusobno upoznale, napravljen je plan i raspored i krenule su na teren, obići svoje korisnike.

Mjesta još ima ako netko treba pomoć naših pomoćnica.

Radni kolektiv nam se ponovno povećao i vjerujemo da ćemo složno i uspješno biti na korist našim starijim sugrađanima. 😊

POZIV NA ISKAZ INTERESA ZA NABAVU HIGIJENSKIH POTREPŠTINA I SREDSTAVA ZA ČIŠĆENJE ZA POTREBE PROJEKTA “NOVA NADA”

Crveni križ Dugo Selo potpisao ugovor za projekt ZAŽELI faza IV!

Dana 07. prosinca u Šibeniku održana je svečanost potpisivanja i uručivanja ugovora za prvu grupu odobrenih projekata iz poziva četvrte faze programa “ZAŽELI”. Među njima je bio i Crveni križ Dugo Selo sa projektom “NOVA NADA”.

Ugovore su uručili premijer Vlade, gosp. Andrej Plenković, zajedno sa ministrom gosp. Marinom Piletićem i ravnateljem HZZ-a gosp. Antom Lončarom.

Ovaj projekt provodit će se narednih 36 mjeseci od čega će 10 uposlenih žena 33 mjeseca brinuti o 60 starijih i nemoćnih osoba.

Projekt je vrijedan 495.000,00 €, u potpunosti je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda plus, a partneri u provođenju su Zagrebačka županija koja osigurava dodatna sredstva, Grad Dugo Selo i općina Brckovljani.

Radujemo se ponovnom pokretanju projekta, koji će bitno utjecati na kvalitetu života naših starijih sugrađana koji će koristiti projekt.